Uw parket laten leggen

door een vakman?

Bel De Mulder Parket

voor uw parketvloer

van topkwaliteit.

De charme en het karakter van hout brengen een onnavolgbare stijl in uw woning. Gaat u bouwen of verbouwen? Vertrouw dan op de jarenlange ervaring van De Mulder Parket voor de levering en plaatsing van uw prachtige parketvloer.

 

Houdt u van strak en modern? Of verkiest u eerder een landelijke inrichting? 

Wat uw voorkeur ook is, bij De Mulder Parket vindt u gegarandeerd uw keuze. Kom langs in onze toonzaal en ontdek onze prachtige mozaïekparketten en luxe-parketvloeren, van rustiek tot hedendaags design.

 

En bekijk zeker ook onze specialiteit: handgekrabt parket dat zorgt voor die unieke toets in uw  woonkamer. De Mulder Parket legt uw massieve parket nauwkeurig en op traditionele wijze.

 

Wilt u uw parketvloer aanbrengen op uw bestaande vloer? Of op uw vloerverwarming? Geen probleem. Met vakmanschap en onovertroffen kwaliteitsparket levert De Mulder Parket altijd het beste resultaat af.

 

Is uw huidige parketvloer aan een opknapbeurt toe?

Aarzel niet om ons te contacteren voor verdere inlichtingen. We herstellen, schuren en herbehandelen uw parketvloer tot hij er weer als nieuw uit ziet.

 

Wilt u graag een gratis huisbezoek en vrijblijvende offerte aanvragen?

Contacteer ons vandaag nog via de contactpagina of spring binnen in onze toonzaal. We helpen u deskundig verder. Iedere namiddag open vanaf 14u, liefst op afspraak:  054/50.36.86

 

openingsuren

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag Gesloten

 Bereken route